Menu Close

Over mij

Door mijn eigen ervaringen en passie voor voeding ben ik opgeleid tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en Voedings- en Suppletieadviseur.

Als tiener heb ik veel last gehad van mijn darmen. Na vele onderzoeken in het ziekenhuis konden ze niets vinden en werd me verteld dat ik hiermee moest leren leven. Een aantal jaar later werden de klachten steeds erger. Toen heb ik zelf veel informatie opgezocht over voeding en supplementen. Daarna ben ik gaan letten op mijn voedingspatroon. Binnen een week had ik al minder last van mijn darmen en kwam ik tot de conclusie dat ik last had van bepaalde voedingsstoffen. Met die informatie heb ik mijn dieet aangepast en waren snel mijn klachten verdwenen. 

Na mijn goede ervaringen wou ik graag deze kennis inzetten om andere mensen te helpen. Om dit te kunnen doen heb ik besloten om mijzelf om te scholen en hierin verder te studeren. Kort daarna ben ik begonnen met de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Tijdens mijn studie is Orthomoleculaire geneeskunde mijn passie geworden. 

Met die kennis heb ik in mijn praktijk vele andere kunnen helpen en blijft mijn uitdaging om samen met jou, door middel van een gezonde voedingspatroon & leefstijl en eventueel aanvullen met supplementen, je klachten te verlichten of te genezen.